​Salg og reparation af rodfræser

Er du på udkig efter en ny rodfræser til din virksomhed, og leder du i den forbindelse efter en forhandler, der tilbyder et bredt sortiment, og som sælger maskiner til konkurrencedygtige priser? Eller har du allerede en rodfræser, som kan nøjes med en reparation frem for en udskiftning? Uanset om du ønsker at investere i en ny maskine, eller om den gamle skal repareres, så kan vi hos Nordisk Arborgear hjælpe dig.

Vi har specialiseret os inden for forskellige maskiner og dertilhørende udstyr til anlægsgartnere, skovarbejdere og lignende, som for eksempel står og mangler en rodfræser, stubfræser eller en flishugger for også at kunne varetage disse opgaver for deres kunder.

Vores firma og værksted holder til i Lynge, og vi har derfor kunder fra hele Sjælland, men også fra resten af landet. Ofte får vi eksempelvis besøg af kunder fra både Fyn og Nordjylland, som har brug for vores hjælp.

Få rådgivning og vejledning om valg af model

Vores virksomhed blev stiftet i 2006, og vi har flere årtiers erfaring inden for maskiner til blandt andet rodfræsning samt det tilhørende udstyr. Det betyder, at vi kan sikre dig kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge.

Vi har igennem årene arbejdet med mange forskellige mærker, og vi har således et indgående kendskab til de forskellige mærker og modeller på markedet.

Maskiner i høj kvalitet til en billig pris er en del af vores koncept, og uanset hvad dine behov er, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige rodfræser.

Trænger din rodfræser til en reparation?

Hvis din nuværende rodfræser trænger til en reparation, så kan vi som nævnt også være behjælpelige hermed. Kontakt os gerne på forhånd med information om problemet med maskinen, så har vi mulighed for at bestille reservedele hjem, inden du kommer med maskinen.

Kontakt os for at høre mere om vores maskiner

Udfyld formularen her på siden, hvis du ønsker at høre mere om salg eller reparation af maskiner.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor lige vælge os?

checkmark-white  Erfaring siden 2006​

checkmark-white  Kunder fra hele Skandinavien

checkmark-white  Konkurrencedygtige priser​

"Rigtig god service og de ved hvad de sælger og kender deres produkter."

- Jesper JC Anlæg ApS

Følg os på de sociale medier​

Inde på Nordisk Arborgears Facebookside kan du følge med i alt fra de seneste produktnyheder, til opslag med maskiner til salg - Måske finder du din næste maskine?

Adresse

NORDISK ARBORGEAR ApS

Industriskellet 6A, 3540 Lynge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 44 95 96 00

E-mail: info@arborgear.dk

​CVR: 29772347

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.