Om os​

​Oktober 1995 var året, hvor to amerikanske skovarbejdere, efter mange års kampe med ødelagte bolte og knækkede og bøjede tænder, gik sammen for at ændre de konventionelle stubfræsertænder, så de blev mere hårdføre. Det krævede imidlertid en ændring i såvel skæret og holdersystemet. Denne ide lykkedes til fulde.

Greenteeth-produkterne er fra starten blevet underlagt strenge produktionskrav i bestræbelserne på at få skabt det bedste stubskærersystem, ligesom firmaet har været god til at tage kundernes erfarnger til sig i tilretningen af produkterne. 

Greenteeth har således overgået alle forventninger og er i dag overlegen indenfor sit område. Det er en af grundende til, at vi i Nordisk ArborGear, i dag er stolte over at kunne præsentere det, vi mener er det stærkeste og mest effektive system på markedet.

Rent teknisk er den måske mest indlysende og praktiske egenskab ved Greenteeth-systemet dets egenskab til at rotere tanden, således at den giver et skarpt skær på ingen tid.

Dette gøres ved at bruge en standard skruenøgle uden at det er nødvendigt at fjerne holderen! Hver tand kan således roteres til et nyt skær hele tre gange og det siger sig selv, at det er som at have tre tænder i én tand. På samme måde kan enhver tand flyttes til en given position på skærehjulet og på den måde forlænge hver tands levetid. Fordi Greenteeth er designet til at fungere på alle skærehjul, kan Greenteeth boltes fast på enhver maskine, som bruger standard- eller “sværvægts”-tænder og -holdere. Det er ikke nødvendigt at måle sig frem, for hver tand passer nøjagtigt ind i hver holder uden yderligere justeringer. Fordi det er meningen, at en Greenteeth-tand skal holde langt mere end én sæson, er holderen lavet i legeret stål, der er smedet og gennemhærdet. Samtidig er den også utrolig slidstærk, da det legerede stål også er blevet koldpresset.

Med sin relativt store 1 1/4″ x 1/4″ diameter, er metalskæret mere end 400% større end det skær, man finder på en standardtand. Skærets konkave “tallerkenform” øger skæreevnen yderligere.

Omfattende tests i marken med vores kunder har givet os mulighed for at raffinere skæret, vi bruger på vores tænder yderligere. Vi har testet og udvalgt skær specielt ud fra deres hårdhed og holdbarhed, da dette i høj grad afhænger af modstandsdygtigheden overfor stød.​

Lad os opsummere fordelene ved Greenteeth-produkterne:

  1. ​Man sparer den tid, man normalt bruger på at skifte almindelige tænder, da det kun tager få sekunder at rotere eller helt skifte en tand.
  2. Man slider ikke på sine hjul
  3. Ekstrem holdbarhed
  4. GREENTEETH er formentlig ikke bare det billigste stubskærersystem, men også det bedste – hvad angår holdbarhed og ydelse.

​Velkommen til Nordisk Arborgear – tidligere Nordisk Greenteeth.

Om Nordisk Arborgear

Nordisk Arborgear blev grundlagt i 2006 af Torben Mertz og Jesper Carsten Nielsen – tidligere under navnet Nordisk Greenteeth.

Jesper og Torben har gennem årtier arbejdet med forskellige mærker af stubfræsere og flishuggere – og i den forbindelse naturligvis også holdere, tænder, bolte med tilhørende udstyr. Det er gennem dette arbejde de begge har opbygget et indgående kendskab til branchen og i særdeleshed de høje krav som stilles til udstyret i dag. Som officel Greenteeth importør og forhandler af mærket sætter de kvalitet og lave omkostninger i højsædet og det er jo netop ud fra dette koncept, at Greenteeth mærket er blevet udviklet.

Firmaet har hovedsæde i Lynge, Nordsjælland.

Kontakt os for at høre mere om vores maskiner

Udfyld formularen her på siden, hvis du ønsker at høre mere om salg eller reparation af maskiner.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor lige vælge os?

checkmark-white  Erfaring siden 2006​

checkmark-white  Kunder fra hele Skandinavien

checkmark-white  Konkurrencedygtige priser​

"Rigtig god service og de ved hvad de sælger og kender deres produkter."

- Jesper JC Anlæg ApS

Følg os på de sociale medier​

Inde på Nordisk Arborgears Facebookside kan du følge med i alt fra de seneste produktnyheder, til opslag med maskiner til salg - Måske finder du din næste maskine?

Adresse

NORDISK ARBORGEAR ApS

Industriskellet 6A, 3540 Lynge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 44 95 96 00

E-mail: info@arborgear.dk

​CVR: 29772347

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.